Plagi deschise, furunculi, tromboflebita

argila pentru sanatatea ta

Plagi deschise, furunculi, tromboflebita

O PLAGĂ PURULENTĂ TRATATĂ CU ARGILĂ SE VINDECĂ CU O RAPIDITATE CARE UIMEŞTE

Puroiul este eliminat şi ţesuturile se refac.

Analiza efectuată în 1928 de profesorul Labourde, de la Facultatea de Farmacie din Strasbourg, a permis să se constate că argila curativă este sterilă, adică lipsită de germeni microbieni.

Argiloterapia constă în aplicarea de cataplasme călduțe pe zona infectată, menținută în primele 2-3 zile 30 minute, apoi cca 1 oră, reînnoite și mai repede în cazul senzației de căldură insuportabilă, se vor pune cca 4-6 cataplasme pe zi. De reținut că acești timpi de menținere a cataplasmelor trebuie respectați cu strictețe, deoarece după absorbția toxinelor, procesul este reversibil !!

În cazul cangrenelor la începutul tratamentului se constată o aparentă extindere (semn bun-argila lucrează) a zonei cangrenate, în realitate argila începe procesul de eliminare a celulelor cangrenate (moarte și bolnave). În același timp se vor consuma trei căni (cca 150-200 ml) de apă argiloasă pe zi. Apa se va consuma cu 30-minute înainte de mesele principale timp de 21 zile apoi 7 zile se va face pauză, ciclul se va relua timp de 3 luni chiar dacă afecțiunea externă s-a vindecat. Drenarea organismului este foarte importantă în aceste cazuri!

Detalii suplimentare la tratamente@argiloterapie.ro

Produse necesare:

Cură externă: Azzurra Epiderma (PAAR 01), 2-4 buc.

Cura internă:  2-3buc Azzurra AAUR 01;

Produsele se pot comanda de AICI

www.argiloterapie.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *